dissabte, 30 de gener del 2010

ESCOLA D'HIVERN DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA


Aquestes fotografies pertanyen a la sessió inaugural de L'Escola d'Hivern de la Biblioteca Pública celebrada el 29 de gener a la sala d'actes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

Per als qui no la conegueu es tracta d'una proposta de formació per al personal de les biblioteques públiques catalanes que organitzen conjuntament la Subdirecció General de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

La primera de les imatges correspon a la conferència "Inmigrantes, lectura y biblioteca pública" d'Hilario Hernández de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez i la segona pertany a la intervenció "Lectura i escriptura jove avui" a càrrec de Daniel Cassany, professor de la Universitat Pompeu Fabra.

L'Escola d'Hivern celebra enguany la seva sisena edició, tot i que aquest és el primer any que tinc la sort de poder-hi assistir. El curs al que m'he apuntat es titula La biblioteca com a dinamitzadora social i s'impartirà la setmana que ve, juntament amb d'altres propostes formatives, com La gestió dels recursos humans, L'accessibilitat de la col·lecció per a públics diversos, L'atenció i el tracte davant la diversitat d'usuaris, Els serveis en línia per a públics diversos i La biblioteca com a espai d'aprenentatge.

Durant la sessió d'ahir vaig poder compartir comentaris (i cafetó) amb diversos companys i ex-companys de la BCTxarxa i la Xarxa de Biblioteques de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada