dimecres, 26 de gener del 2011

NEW YORK UNIVERSITY LIBRARY

El meu amic Albert ha marxat uns mesos a estudiar a l'Stern School of Business de Nova York. Des d'allà m'ha enviat unes fotografies de l'espectacular New York University Library.

Les dues primeres imatges corresponen al taulell de l'entrada i la tercera és una vista de la biblioteca des de la desena planta:

L'Albert explica que l'edifici "és enorme. Té unes 12 plantes, 10 per als estudiants i 2 per a administració. Només hi poden accedir estudiants de la universitat de Nova York, la NYU. A banda dels serveis més tradicionals, ofereix servei de préstec d'ordinadors portàtils, ja que les places d'ordinadors fixos es queden petites amb l'allau de persones (i mira que hi ha com 15 sales d'ordinadors!)".

El que va sorprendre més agradablement el meu amic de Bellpuig és que per als alumnes de Graduate, com ell, el servei de préstec de documents és "brutal: una durada de 120 dies i possibilitat de treure 200 llibres!!"

Tota la biblioteca està oberta des de les 7 del matí fins a la 1 de la matinada i hi ha dues plantes subterrànies que resten obertes 24 hores. "Com m'agrada NY!!" conclou l'Albert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada