dimarts, 20 de novembre del 2012

COSES QUE PASSEN A LES BIBLIOTEQUES

Una de les coses que he fet aquest cap de setmana he estat veure el curtmetratge “The Great Library Misery" per recomanació del Lluís, un dels usuaris de la biblioteca on treballo, a qui segur que ja coneixereu d’altres entrades del bloc. Va ser dirigit el 1938 per Lloyd French i explica les peripècies del senyor Smith que intenta infructuosament aconseguir fer-se el carnet de la biblioteca i agafar en préstec el llibre “We Are Not Alone” de James Hilton.

Aquí teniu una imatge de l’infortunat senyor Smith:

 
És un curt difícil d’aconseguir però apareix com a un dels extres del film "Los Violentos años 20" de Raoul Walsh, que podeu trobar disponible a la Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras.

Una altra recomanació del Lluís ha estat la pel·lícula "El cielo sobre Berlín" (1987) de Wim Wenders, protagonitzada per dos àngels que sobrevolen la ciutat i observen com actuen els seus habitants. Només els poden veure els nens i aquelles persones qui tenen el cor pur.

La Biblioteca Estatal de Berlín, obra de l’arquitecte Hans Scharoun, és el seu lloc de trobada. Aquí teniu una de les escenes que transcorre a aquesta biblioteca:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada