dilluns, 2 de setembre del 2013

NOTÍCIES SOBRE BIBLIOTEQUES (3)

En els darrers dies no he parat de rebre enllaços molt interessants sobre biblioteques que m’han fet arribar diversos amics. Ha estat una molt bona manera de fer-me més distret aquest mes d’agost que m’ha tocat treballar.

El primer d’ells ha estat aquesta galeria fotogràfica amb imatges de biblioteques universitàries de l’apartat Witness de la versió digital del diari anglès The Guardian. L’he descoberta gràcies a la Magda Revetllat, usuària habitual de la biblioteca.

Witness (és a dir, testimoni) és una secció del diari on els lectors fan arribar fotografies sobre una temàtica proposada.

L’altre enllaç me l’ha fet arribar el Manel Guerra, terrassenc com jo, i parla dels 75 anys d’història de la Biblioteca de Palafrugell, inaugurada el dia abans que comencés la batalla de l’Ebre.

La Clàudia de l'ONG Colabora Birmania m’ha fet conèixer aquesta hilarant versió del vídeo “Sabotage” dels Beastie Boys protagonitzada per les bibliotecàries de la Francis W. Parker School de Chicago.

I també aquesta llista de les biblioteques més divertides del món.

I per acabar aquesta cita de l'escriptora Maud Casey que m'ha fet arribar el meu amic Carlos des de Melbourne:

2 comentaris:

  1. Hem sento mooooooolt honorada de ser citada en el teu post, m'agrada molt el teu blog, ets una bibliotecària amb esperit de rodamon!

    ResponElimina
  2. Com la Magda, ben content que m'hagis citat en el teu bloc, biblioviatgera!

    ResponElimina