dimarts, 31 de maig del 2016

BIBLIOTEQUES VALENCIANES (1)

El maig és a punt d'acabar i me n'he adonat que aquest mes encara no havia escrit cap entrada del Libraries , així és que em poso mans a l'obra!

Avui us explicaré  el viatge que els meus pares van fer per terres valencianes. El recorregut s'inicia a la capital del País Valencià, on van fotografiar la façana de la Biblioteca Pública de València.

La biblioteca està al barri de Sant Francesc, dins del recinte del que antigament havia estat  l'Hospital dels Pobres Innocents. 

Jo vaig tenir l'ocasió de visitar aquesta biblioteca l'any 2013, quan em vaig desplaçar a València participar a la jornada sobre realitat augmentada a l’àmbit de l’educació Aumentame.


Una biblioteca que jo no sabia que existia a València però que els meus pares van visitar i fotografiar per a mi és la del Museu Taurí. Va obrir les seves portes al públic l'any 2000. El seu fons especialitzat en temes taurins està constituït per 4.000 volums entre llibres, publicacions periòdiques, catàlegs i materials audiovisuals.
A Gandia, els meus pares van fotografiar la Biblioteca Central, la més important de la xarxa de biblioteques de la ciutat, que està constituïda per nou seus: l'esmentada central, una biblioteca infantil i juvenil, cinc de barri, un bibliobús i la biblioteca històrica i dels clàssics. Comparteix edifici amb l'Arxiu Històric.

Les novel·les "El niño en la cima de la montaña" de John Boyne, "Cinco esquinas" de Mario Vargas Llosa,"Esa puta tan distinguida" de Juan Marsé i "Polvo" de Patricia Cornwell són algunes de les novetats arribades a aquesta biblioteca.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada