dissabte, 26 de maig del 2018

BIBLIOTEQUES DE LA COSTA D'ALMERIA

Fa uns mesos (he anat molt enfeinada darrerament i tinc el blog una mica desactualitzat) els meus pares van realitzar un viatge per la costa d'Almeria.

Allà van fotografiar la Biblioteca Central de Adra, un equipament de 940 metres quadrats i 200 llocs de lectura. Una de les particularitats que té és el seu horari d'obertura: de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou del vespre de dilluns a divendres. Es tracta d'una de les poques biblioteques de la província 12 hores diàries ininterrompudament.


També van visitar El Ejido, una localitat que compta amb una xarxa integrada per 5 biblioteques, al capdavant de la qual hi ha la Biblioteca Central que veieu fotografiada a continuació.

Aquesta és la Biblioteca Pública Municipal de Roquetas de Mar. Aquí podeu fer un cop d'ull al seu catàleg i el de les altres 3 biblioteques que formen la xarxa de la ciutat.


La meva germana Marta em va fer arribar aquesta informació sobre els bucs de Llibres Lliures de la Biblioteca Antoni Tort de Castellar del Vallès, un espai per a l'intercanvi de documents, i també aquesta notícia sobre una exposició de Biblioteques Insòlites del Centre d'Art Santa Mònica (he trigat tant a publicar-la que l'exposició ja ha estat clausurada, glups).


I acabo el post d'avui amb una fotografia de la preciosa biblioteca del Palauet de la Muralla de Balaguer, una mansió senyorial del centre històric d'aquesta localitat, que em va enviar el meu sogre Josep. O sigui que tota la família ha col·laborat en l'entrada d'avui :-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada