divendres, 6 d’agost del 2010

BIBLIOTEQUES DE MÀLAGA (2)

Avui us presento la segona i última part del reportatge fotogràfic sobre biblioteques de la província de Màlaga que els meus pares van fer durant el seu viatge del mes de maig.

La primera fotografia pertany a la Biblioteca Municipal de Fuengirola, inaugurada el 14 de març del 2003, que compta amb 180 punts de lectura i 18 ordinadors (16 per a consultes d’internet i dos amb programes d’ofimàtica).

La biblioteca ocupa 1300 metres quadrats i està situada al centre de la ciutat, dins del Parque del Sol, un dels pulmons verds de la ciutat amb una decoració força colorista:


També van fotografiar aquesta petita biblioteca privada del Faro de Fuengirola que duu el nom de Reinhart Denker:

Al barri vell de la localitat de Marbella els meus pares van trobar la Biblioteca Municipal Camilo José Cela, ubicada des de fa tres anys al Cortijo Miraflores, una situació que el diari “La Gaceta de Andalucía” qualifica de “precària”. Els seus 48 punts de lectura resulten una “cifra mínima para las necesidades de Marbella y San Pedro Alcántara”.


El viatge va continuar per Mijas, una població de la Costa del Sol a la qual els romans denominaven Tamisa. La seva biblioteca celebrarà l’any que ve el seu 50è aniversari. Té algunes seccions destacades, com la dedicada a llibres sobre el Quixot, a les dones, als malaguenys universals i la secció andalusí.


Com podeu veure obre matí i tarda:

La Biblioteca Pública Municipal Antonio de Hilaria de la localitat Rincón de la Victoria està al costat de la nova guarderia municipal. Permet el préstec de 5 documents alhora, tres llibres i 2 audiovisuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada