dilluns, 18 d’abril del 2011

LIBRARY OF CONGRESS

Fa unes setmanes la meva companya de feina Muriel va rescatar un llibre que estava a punt d'anar a parar a la caixa de baixes de la biblioteca i me'l va regalar.

Es tracta de "The Library of Congress" de Gail Sakurai, una obra infantil en anglès de 32 pàgines il·lustrades, editada el 1998 i que explica la història d'aquesta emblemàtica institució.

Aquest va ser el context de creació de la biblioteca, una entitat que a l'actualitat compta amb uns fons bibliogràfic constituït per més de 144 milions de documents: "Then, in the spring of 1800, the federal government moved from Philapelphia to the new capital of Washington, D.C. Washington was still a small village of the muddy banks of the Potomac River. There was no libraries for miles. The need for a congressional library was obvious".

Gràcies, Muriel, per aquest regal!

1 comentari:

  1. Gràcies a tu Rosa ! Com no havia de pensar en tu veient aquest llibre ?! i és que rescatar un document que té passapart directe per les caixes de baixes fa il·lu ! i si és una il·lu compartida: GENIAL !
    Una abraçada i llarga vida als llibres, a les biblioteques, a la VIDA que tot lo altre són pures CARABISTOUILLES (amb tot el carinyo per aquestes darreres que també, la vida sense ella seria menys vida!!! Muriel

    ResponElimina