dijous, 31 de maig del 2012

UNA INICIATIVA FENOMENAL

Dijous passat al vespre va tenir lloc una nova edició del Nits (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat), una trobada mensual que es fa a l’Hotel Nord 1901 de Girona i que organitza la consultora en estratègies de màrqueting i comunicació digital  Playbrand per parlar d’iniciatives d’emprenedoria i noves tecnologies.

Allà vaig tenir l’oportunitat de conèixer Nubelo, de la mà de Francesc Font, una plataforma que posa en contacte empreses i personal freelance (programadors, dissenyadors, redactors i d’altres professionals) de parla hispana.

El que més em va impressionar, però, va ser la presentació de Vabau, un equip que es dedica a crear contes infantils il·lustrats i els acompanyen de ninos fets amb materials reciclats que reprodueixen els personatges protagonistes de les històries. Són el que ells denominen els animals fenomenals.

A més fan contes a la carta i són capaços de transformar qualsevol peça de roba en desús que algú els subministri (fins i tot unes botes camperes!) en un animal fenomenal gegant i inventar-li una història personalitzada. Aquí teniu l'Elisabet  Baurier i la Marta de Ana en imatges:


S’atreveixen amb tot (poms, punts de llibre...) i fins i tot van fer la mascota de la Biblioteca Víctor Català de L’Escala, un peix amb ulleres que es diu Victorí.

Aquí podeu veure el vídeo de la notícia de la presentació al públic de Victorí al Canal 10 Empordà.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per parlar de nosaltres al post!
    Ens va agradar molt ser al Nits i conèixer a persones com tu!!!
    Visca els projectes cuits amb il·lusió!

    ResponElimina