dilluns, 6 d’octubre del 2014

BIBLIOTECA SANT GERVASI - JOAN MARAGALL

Les Biblioteques de Barcelona han creat un grup de treball de xarxes socials del qual en formo part. La setmana passada ens vam trobar per primer cop. El lloc designat per a la reunió va ser la sala de suport de la Biblioteca Sant Gervasi -Joan Maragall.

Aquesta biblioteca és especial per tot un seguit de motius: primer perquè la seva directora és l'Angelina Cabré, qui fins fa ben poc ha estat la meva cap, segon perquè és la més nova de la ciutat (es va inaugurar el 19 de juny), tercer perquè el seu Espai Multimèdia és mòbil i quart perquè és la primera biblioteca pública de la ciutat en incorporar el servei de retorn de documents amb classificació automatitzada. 

Amb aquesta ja són tres les biblioteques que tenen servei d'autopréstec, però només a la Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall, una cinta transportadora recull els documents que l'usuari hi diposita i els reparteix en diferent carros que faciliten la col·locació dels exemplars per part del personal. Gràcies a la Laura, vaig poder veure el funcionament del sistema des de dins.

La biblioteca està situada als Jardins de la Vil·la Florida. L'edifici té una superfície útil de 2.396 metres quadrats repartits en dues plantes i un badalot. Us recomano que hi feu una visita!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada