dissabte, 3 d’octubre del 2009

BIBLIOKETA

La Biblioketa és una llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil, que està al centre de Madrid. Allà va presentar el dia de la Mercè d'enguany el seu llibre "Tútume, el valor de la actitud" la meva amiga il·lustradora Mònica "Moki". L'autora dels textos és la psicòloga Elia Frías.

"Tutume" és el primer títol de la col·lecció "Educa y sueña" de Kidifu, nou segell de l'editorial Grupo Difusión.

La Mònica, amb qui col·laboro actualment en la redacció de llibres infantils, estava emocionadíssima amb la presentació i explica: "los aplausos fueron una caricia para mi alma, y me animan a seguir trabajando en este mundo mágico que he descubierto, que es la ilustración".

Aquesta peculiar llibreria organitza tota mena d'activitats (la majoria al seu espai anomenat la Cueva de Keta, en referència a la rateta Keta, mascota de l'establiment), com club de lectors, visites guiades, trobades amb autors, narració contes... i treballa en permanent contacte amb biblioteques i escoles.

1 comentari:

  1. Hola Rosa ! Quina feina més bonica el teu blog ! i... tinc moltes ganes de conèixer a la Mònica ! Si tot va bé... serà aviat, no ? Una abraçada per a les 2 ! Muriel

    ResponElimina