dimarts, 9 de març del 2010

BIBLIOTECA MIQUEL LLONGUERAS (II)

Avui us presento la nova biblioteca on treballo des de fa uns dies: la Biblioteca Miquel Llongueras. Encara que ja he escrit sobre ella anteriorment, ara que passo tots els dies aquí he descobert moltes més coses interessants. La primera és que té 7 clubs de lectura: l'obert, el de ciència a la literatura, el d'alemany, el d'italià, el de francès i dos de llengua catalana (nivell bàsic i intermig).

I a més del centre d'interès d'idiomes que us esmentava, posseeix un altre per buscar feina, un de la llar (que agrupa documents relacionats amb animals domèstics, bricolatge, decoració, gastronomia i jardineria), un de vida sana (on s'inclouen temes de filosofia, relaxació, autoajuda, feng-shui, medicines alternatives, massatges, cosmètica natural...), el Racó de mares i pares i el de viatges.

També organitza mensualment la projecció d'una pel·lícula amb debat posterior dins del seu espai La Claqueta. La propera serà "El castillo" de Michael Hanek, en versió original alemanya. Serà el dia 30 d'aquest mes i tothom hi és convidat.

Per cert, encara que sembli un racó escandinau, la fotografia pertany al carrer Riera Blanca i el que apareix de fons és l'edifici de la biblioteca. La nevada d'ahir va deixar imatges com aquestes al districte de Les Corts i a tota la ciutat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada