dimecres, 2 de juny del 2010

BIBLIOTECA DE LA UNIVERSITAT MISKATONIC

El horror de Dunwich és un relat curt del cèlebre autor de novel•les de terror H. P. Lovecraft. Va ser publicat el 1928 i transcorre al poble fictici de Dunwich, Massachusetts.

El protagonitza un estrany personatge que té un aspecte inquietant (el llibre el descriu com a un “espantajo de tez triguera y rostro de chivo”), que segueix unes pautes de creixement anormals: “su estatura, una vez alcanzado el límite normal de la edad adulta, parecía que fuese a seguir aumentando sin límite”.

Wilbur Whateley, que és com el diu el protagonista, és un apassionat dels llibres de bruixeria. Manté correspondència amb diverses institucions, com ara la Biblioteca de Widener de Harvard, la Biblioteca Nacional de París, el Museu Britànic o la Universitat de Buenos Aires per aconseguir llibres misteriosos d’èpoques passades.

En el poble on viu se sospita que va ser concebut mitjançant un conjunt i que s’han donat desaparicions de persones a les terres dels Whateley.

Un dia es presenta a la Biblioteca de la Universitat de Miskatonic (ubicada a la ciutat d'Akrham) disposat a aconseguir com sigui el Necronomicon, però el bibliotecari, Henry Armitage, el bibliotecari no està gaire d’acord.

Aquest llibre és una recomanació d’un usuari de la Biblioteca Miquel Llongueras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada