diumenge, 13 de juny del 2010

LA BIBLIOTECA SANT PAU-SANTA CREU DESPRÉS DE LES OBRES

L'altre dia vaig fer una nova visita a la Biblioteca Sant Pau-Santa Creu i vaig poder comprovar l'aspecte que té després de les obres que l'han mantingut tancada durant un any.

Les remodelacions que s'han dut a terme han consistit en la reparació dels sostres gòtics de la nau, amb voltes de creueria, que es trobaven força malmesos per la humitat i la brutícia i en la renovació de la instal·lació elèctrica, el sistema de climatització i el cablejat informàtic. També s'han creat nous espais de treballs (aquests que veieu a les fotografies amb vidres de diversos colors).

Així és com ha quedat la biblioteca:

I aquí teniu la Muriel davant d'uns cartells que van crear els nens de la biblioteca per decorar la sala infantil i d'una peculiar salutació que hi van escriure: "Bonjour, madam", doncs això, que tingueu bon dia.

1 comentari:

  1. Rosa, genial companya, gràcies, merci beaucoup pour ce gentil clin d'oeil ! Aquest Bonjur Madam, la veritat, és que fa gràcia ! A veure quan et dedico una súper entrada "spéciale pour toi" ! De moment, una abraçada i Bon après-midi !!! Muriel

    ResponElimina