dimecres, 4 de maig del 2011

BIBLIOTECA MARCEL·LÍ DOMINGO DE TORTOSA

Les fotografies d’avui me les ha fet arribar una companya de la Biblioteca Central de Terrassa, amb qui (a més de compartir vivències sobre Irlanda i alguna que altra cervesa) he tingut la sort de treballar amb temes de noves tecnologies.

Això és el que l’Agnès explica: “Et passo les fotos de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa que vaig fer sobretot pensant en tu en veure biblioteca en diferents idiomes en una de les seves façanes. Vam estar-hi una estona, la dosi familiar de biblioteca de les vacances de la setmana blanca. Molt bones vibracions! Les persones que hi treballen estàvem super amatents amb les nostres necessitats i alhora et senties lliure de voltar per tot arreu i fer la teva amb tranquil·litat. L'oasi biblioteca que des des del costat de currele no solc captar a la BCT i que tan debó els nostres usuaris sí que el gaudeixin.

Vam anar a fer un cafetó a un bar molt coquetó i vam trobar-nos amb aquest prestatge de lectures cedides per la biblioteca. Ho vaig trobar encantador! Ah i veuràs que una de les fotos és d’un carro amb llibres exposats a l'espai infantil de la biblioteca, on em va fer molta gràcia veure el "Pet de llop" del Pep que era una de les lectures que portàvem entre mans aquells dies amb la Joana”.

L’Agnès parla del Pep Molist (la primera persona al costat de la qual jo vaig treballar a una biblioteca) que a part d’un magnífic company és un excel·lent escriptor infantil. Fa us anys va canviar la Biblioteca Central de Terrassa per la Biblioteca del Casino de Manresa.

I la Joana, com ja deveu haver endevinar, és la filla de l’Agnès.

2 comentaris: