dijous, 14 de maig del 2009

BIBLIOTECA NAZIONALE MARCIANA

La Biblioteca Nazionale Marciana està a Venècia (ciutat que vaig visitar el 2006). El seu nom no té res a veure amb els alienígenes sinó que fa referència a Sant Marc, el patró de la ciutat. Té una de les col·leccions de textos clàssics més grans del món.

Aquesta bellíssima biblioteca, que es va començar a construir l'any 1537, és un dels escenaris on es desenvolupen les aventures de la tercera part de la saga protagonitzada per l'arqueòleg Indiana Jones, personatge creat per George Lucas i portat al cinema per Steven Spielberg.

A ”Indiana Jones y la última cruzada”, el mític heroi de la jaqueta de pell, el fedora de color marró i el fuet, inicia la recerca del seu pare (desaparegut mentre investigava sobre el Sant Graal) a l'esmentada biblioteca, el lloc on Henry Jones va ser vist per última vegada.

La vinyeta que us mostro a ha estat extreta de la novel·la gràfica que es va crear a partir de la pel·lícula i reflecteix l'emoció que els acompanyants d'Indiana (Elsa Schneider i Marcus Brody) experimenten en entrar a la Biblioteca Nazionale Marciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada