dimecres, 6 de maig del 2009

BIBLIOTECA XAVIER BENGUEREL

Aquí em teniu darrera el taulell de préstec de la Biblioteca Xavier Benguerel, situada a l'Avinguda del Bogatell. Allotja el Servei de Documentació de Literatura Infantil i Juvenil i està especialitzada en cinema. O sigui que al costat de les prestatgeries amb llibres, DVD, revistes... podeu trobar cadires de director, una figura de Charles Chaplin, pòsters d'actrius, com l'Audrey Hepburn o la Marilyn Monroe...

Hi vaig anar a treballar el dissabte de la setmana passada i em va sorprendre agradablement l'afició futbolística del personal que l'integra. Després de tancar la biblioteca, encara vam tenir temps de gaudir de la segona part de l'increïble partit Madrid-Barça al bar de la cantonada!

2 comentaris:

  1. Doncs a mí em sembla - i digueu-me repetània si us ve de gust- que un personal bibliotecari no hauria de tenir aitals aficions. Seria cosa més polida i bona per la humanitat que haguessin anat a llegir un text filosòfic pregon, o en tot cas, per platxèria, uns assaigs de Montaigne o la Vita Christi de Sor Isabel de Villena. Ai... l'aixecarem dreta, la paret!!!
    Providència Estornacucs, Vilatrista-sur-viesestretes (Conflent)

    ResponElimina
  2. El 796.332, l'1(Mon) i també l'N 833 Vil. Tot hi té cabuda al nostre món. Gràcies per llegir-me.

    ResponElimina