dimecres, 24 de juny del 2009

BIBLIOTECA LA SAGRERA-MARINA CLOTET

Ahir a la tarda vaig tenir el privilegi d'estrenar biblioteca. Els del Consorci de Biblioteques de Barcelona, entitat a la qual treballo com a itinerant, em destinar a la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet. Aquesta biblioteca, que tot just va obrir les seves portes dissabte 20 de juny, amb un fons inicial de 27.000 documents, encara fa olor de nova.

El seu nom ret homenatge a una figura clau en la vida associativa del barri, Marina Clotet, organitzadora i impulsora de tot tipus d'activitats culturals i socials.

El disseny de l'equipament és força modern i acollidor. El que més em va impressionar va ser el terra de la secció infantil, fet a base de fulls de còmics i el de la segona planta, creat a partir de fulls de novel·les i llibres de poemes.

Tot seguit us adjunto unes fotografies de l'edifici. Per cert, la imatge que encapçala el post és un dels pòsters que es van penjar pel barri per fer difusió de la inauguració de la biblioteca. Aquest el vaig trobar a la porta d'una fruiteria.

2 comentaris:

  1. La biblioteca està al carrer Camp del Ferro, 1-3. La parada de metro més propera és la de Sagrera (línies vermella i blava).

    ResponElimina