diumenge, 28 de juny del 2009

LLIBRES SOBRE BIBLIOTEQUES

Fa uns mesos, visitant llibreries amb el meu amic Carlos vaig descobrir tres interessants llibres il·lustrats sobre biblioteques. El primer es diu “At home with books: how booklovers live with and care for their libraries” i recull precioses imatges de biblioteques privades. És d'Estelle Ellis, Caroline Seebohm i Christopher Simon Sykes.

El segon porta per títol “Bibliotecas del mundo”. Les fotografies que el configuren són obra de Guillaume de Laubier i el podeu trobar a força biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona sota la signatura 022 Lau.

El tercer llibre (que és el que inevitablement em vaig acabar comprant) es titula “Libraries” i l'escriptor Umberto Eco n'ha redactat la introducció. Les imatges són de la cèlebre fotògrafa Candida Höfer que durant molt de temps s'ha dedicat a retratar institucions culturals. Museus, òperes i biblioteques han estat el seu tema preferit durant gairebé 10 anys.

2 comentaris:

  1. Mira't aquesta notícia, potser t'agrada!:

    http://www.elmundo.es/elmundo/2009/06/24/cultura/1245852877.html

    ResponElimina
  2. Eli, no aconsegueixo obrir l'enllaç. Però m'ha fet molta gràcia descobrir el teu bloc i veure que compartim fascinació pels bibliobusos!

    ResponElimina