dimarts, 1 de setembre del 2009

BIBLIOTECA VAPOR VELL

Aquest noi tan eixerit de la fotografia és l'Àlex, el meu cosí-nebot (és a dir, el fill del meu cosí) i el que apareix al darrera és la Biblioteca Vapor Vell del barri de Sants-Montjuïc, que rep aquest nom per l'antiga fàbrica tèxtil que abans constituïa l'edifici, construïda l'any 1848. La biblioteca comparteix instal·lacions amb l'Escola Pública Barrufet.

Una de les coses que fa peculiar aquesta biblioteca és el seu fons especialitzat en músiques urbanes, format per més 7.500 CD, 1.000 llibres, 1.000 vídeos i 18 revistes. També disposa d'una maquetoteca integrada per 4.000 documents que representa un testimoni únic de l'activitat musical barcelonina des dels anys vuitanta fins a l'actualitat.

La Biblioteca del Vapor Vell és l'única de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona que permet el préstec simultani de 8 CD (en comptes dels 4 habituals).

Per cert, a més de fer-me una visita a la biblioteca, l'Àlex va aprofitar el dia per veure l'exposició “Tutankhamon, la tomba i els seus tresors”. Molt recomanable. I la biblioteca també, és clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada