divendres, 25 de setembre del 2009

PERSONATGES QUE PROMOCIONEN LES BIBLIOTEQUES

Uns dies abans de les vacances d'estiu, vaig descobrir a la Biblioteca Garcilaso aquest punt de llibre (editat l'any passat) de les Biblioteques de la Diputació de Girona on el cèlebre personatge de còmic Spiderman convida el públic a acostar-se al fabulós món les biblioteques.

Cada any, coincidint amb la diada de Sant Jordi, des de la Diputació de Girona es presenten uns pòsters i uns punts de llibre promocionals que es fan arribar a totes les biblioteques públiques de Catalunya. Enguany el protagonista de la campanya és el cantautor balear Cris Juanico i la seva imatge està present a uns 8.500 pòsters i 20.000 punts de llibre.

Moltes han estat les personalitats pertanyents a diferents àmbits que han prestat la seva imatge per promocionar les biblioteques: Gerard Quintana, Adrià Puntí i Quim Mandado, Josep Guardiola, Manuel Rivas, Lucrecia, Pepe Rubianes, Júlia Otero, Matthew Tree, Lloll Beltran i Celdoni Fonoll, Màrius Serra. ..

Els personatges de ficció tampoc no s'han volgut perdre la crida per defensar aquesta noble causa: a més d'Spiderman han estat protagonistes dels pòsters i el punts de llibres el Capitán Trueno i Les Tres Bessones.

1 comentari:

  1. Havia vist el póster, però el punt de llibre em sembla Xulíssim!

    Patrícia

    ResponElimina