dimarts, 13 d’abril del 2010

THE LIBRARIAN

Els bibliotecaris també poden ser en ocasions atrevits herois. Aquest és el cas de Flynn Carsen (paper interpretat per l'actor Noah Wyle), protagonista de la saga The Librarian, constituïda de moment per tres pel·lícules: "Quest for the Spear" (2004),"Return to King Solomon's Mines" (2006) i "Curse of the Judas Chalice" (2008).

Carsen, que treballa a la Metropolitan Public Library, és un autèntic ratolí de biblioteca, que compta amb 22 títols acadèmics (12 llicenciatures, 6 màsters i 4 doctorats) i parla tots els idiomes que un pugui imaginar. Odia que el corregeixin i està massa ocupat salvant el món i protegint una col·lecció d'artefactes secrets com per dedicar-se a trobar parella. La seva mare, això sí, tracta contínuament d'aconseguir-li cites.

He descobert l'existència d'aquest curiós personatge gràcies a la Patrícia, la meva companya de feina de la Biblioteca Miquel Llongueras, a qui podeu seguir al seu bloc Páginas Frenéticas. Aquí la teniu entre les prestatgeries de la secció de revistes:


1 comentari:

  1. Hola Rosa, estic molt contenta de sortir al teu fantàstic blog. Tot un luxe!

    Una abraçada!

    Patrícia

    ResponElimina