dilluns, 28 de febrer del 2011

BIBLIOTECA DE TANUMSHEDE

Últimament m'he aficionat a les novel·les policíaques de Camilla Läckberg. A la quarta part de la saga protagonitzada per l'escriptora Erica Falck i el policia Patrik Hedström (que duu per títol “Crim en directe”), s'hi barreja la investigació sobre un (aparent) accident de cotxe amb els preparatius del seu casament. Tot això mentre s'enregistra un reality show al poble.

Cap a la meitat de la novel·la, en Patrik fa una visita a la biblioteca de Tanumshede (localitat on treballa) perquè necessita un cop de mà per tal d'aconseguir informació sobre unes pàgines del llibre “Hansel i Gretel” que ha trobat a diversos escenaris: “Dilluns al matí la biblioteca era gairebé buida. Abans era tan a prop que s'hi podia anar a peu, però com que l'havien traslladat a la Casa de Cultura “Futura”, ara en Patrik hi havia hagut d'anar amb cotxe”.

La conversa amb la Jessica, la bibliotecària li és de gran ajuda. L'autora ens la descriu així: “era alta i prima, tenia els cabells rossos fins a les espatlles i els duia lligats en una pràctica cua de cavall. Portava les ulleres de lectura a la punta del nas”. En Patrik es va preguntar si a la biblioteca només s'hi podia treballar si s'hi duia ulleres”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada