divendres, 15 de juliol del 2011

BIBLIOTEQUES DE GRAN CANÀRIA

Els meus pares que darrerament no paren de viatjar m'han enviat un munt de fotos de diferents biblioteques de l'illa de Gran Canària.

Aquestes primeres fotografies pertanyen a la Biblioteca Pública Municipal de Teror, una localitat de 13.000 habitants. La biblioteca està molt a prop del parc Teresa Bolívar, al centre històric:

I aquestes són imatges de la Biblioteca Pública Municipal de Firgas, inaugurada fa 16 anys i ubicada a l'emblemàtic edifici La Fonda, que data de finals del segle XIX. Una de les activitats que organitza setmanalment es diu “Noches en la biblioteca” i està adreçada a nens i nenes d'entre 7 i 11 anys:

Aquí teniu la Biblioteca Insular que, amb gairebé 150.000 documents i 24.145 carnets de socis, és la segona biblioteca més important de l'illa:

I aquesta és la magnífica Biblioteca Colombina pertanyent al Museu Casa Colón de Las Palmas de Gran Canaria. L'edifici on s'ubica aquesta institució és l'antiga Casa del Gobernador, on es va allotjar Cristòfol Colom durant el seu primer viatge a Amèrica:

Aquesta és la Biblioteca Pública Municipal de Arucas. El seu fons destacat el constitueixen "300 documentos en distintos soportes relacionados con políticas de igualdad. Incluye temática sobre el feminismo, derecho laboral y de familia, lenguaje no sexista, formación en igualdad de oportunidades, principalmente":

I per últim, aquí teniu la Biblioteca Pública Municipal de Tejeda, que està al costat de l'església de l'única església del poble (la població no arriba al 2300 habitants). Va començar la seva activitat el 1973 i des del 2005 ocupa el seu emplaçament actual:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada