dimecres, 27 de juliol del 2011

BIBLIOTEQUES DE TENERIFE (1)

Avui us presento tot un seguit de fotografies de diverses biblioteques de Tenerife, la més gran de les Illes Canàries, que m'han fet arribar els meus pares.

La primera biblioteca que van visitar va ser la Biblioteca Municipal Adrián Alemán de Armas a San Cristóbal de la Laguna (anomenada habitualment només La Laguna), un equipament que compta amb més de 30.000 documents i un centenar de subscripcions a publicacions periòdiques diferents. Té un extens horari d'atenció al públic, doncs de dilluns a divendres és oberta ininterrompudament de 9 del matí a 3/4 de 9 del vespre. El nom de la biblioteca és el d'un aparellador, periodista i professor nascut a la localitat on està situada la biblioteca:

Després van fotografiar la Biblioteca de la UNED Tenerife ubicada també a La Laguna. Aquesta biblioteca universitària té capacitat per a 162 punts de lectura i documents en una bona gamma de suports, que inclou fins i tot cassetes amb emissions radiofòniques!

També van estar a la Biblioteca Municipal de La Orotava, que actualment ocupa el número 3 del carrer Tomás Pérez, però la seva història es remunta fins el 1901, any de la seva inauguració a unes petites dependències de l'ajuntament:

I per últim, aquí teniu la Biblioteca Pública Municipal d'Icod de los Vinos, ubicada a un antic convent. El més famós d'aquesta localitat és un drago de grans dimensions que fa 18 metres d'alçada. És un dels arbres més antics d'aquesta espècie:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada