dimecres, 10 d’octubre del 2012

FORMACIÓ SOBRE LAYAR A L'EMPRESA DIGIT

Dimecres de la setmana passada vaig impartir una formació sobre Layar a Digit, una empresa que es dedica a l’àmbit de la comunicació en el sector de la preservació del patrimoni. Durant el curs vam veure de l’edició d’una capa o layer amb elements geoposicionats (l’editor triat va ser Hoopala Augmentation, degut a la gratuïtat i facilitat d’us de la interfície) i també Layar Vision, és a dir, l’aplicació de Layar que permet la incorporació de continguts de realitat augmentada vinculats a imatges o marcadors. Per crear la capa amb reconeixement d’imatge vam emprar Poiz, un editor que permet fins a trenta dies gratuïts de demostració. 

A més vam parlar de Layar Creator, la plataforma en la qual Layar està centrant els seus esforços, que permet enriquir revistes i llibres i que des de l’1 d’agost d’enguany incorpora noves tarifes (100 pàgines per 999 euros o bé 15 euros per pàgina).

1 comentari:

  1. Potser us interessa l'article del meu web sobre els primers pasos per desenvolupar una aplicació amb Layar. Tracta sobre geo layers, no Vision, però en tot cas aquí el teniu: http://jordigran.com/realitat-augmentada-amb-ramlah-org/

    ResponElimina