dilluns, 15 d’octubre del 2012

GASTRONOMIA, CARTELLS I BIBLIOTEQUES

Avui us presento tres imatges molt diferents sobre llibres i biblioteques. El que tenen en comú és que les tres me les ha fetes arribar el meu amic Carlos que viu a Melbourne i a qui visitaré la setmana que ve.

La primera és un dibuix que s’inspira en un vers de la cançó "Handsome Devil" de The Smiths, la banda liderada per Steven Patrick Morrissey (o senzillament Morrissey com és més conegut): “There's more to life than books you know, but not much more” i ve a dir a la vida hi ha més coses que no només els llibres però poc més.


L’altra és un cartell de la New York Public Library per celebrar el National Library Card Sign-up Month, La frase escollida per fomentar les inscripcions a la biblioteca és aquesta: “A picture’s worth a thousand words? A library card’s worth millions” (o sigui “Una imatge val més que mil paraules? Un carnet de biblioteques val milions”).


I l’última és una fotografia d’unes delicioses muffins. El millor és que reprodueixen cobertes de llibres, com "The Taming of the Shrew" ("La feréstega domada") de William Shakespeare, "A Woman of Substance" ("Toda una mujer") de Barbara Taylor Bradford i "The Book Thief" ("La ladrona de libros") de Markus Zusak.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada