dimarts, 25 de maig del 2010

BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL DEL ALBAICíN

L'Ana, la meva amiga que treballa a la Biblioteca Mercè Rodoreda, m'ha fet arribar aquest punt de llibre d'una biblioteca que ha visitat a Granada, ciutat on ha passat uns dies de vacances.

Es tracta de la Biblioteca Pública Municipal del Albaicín (també anomenat Albayzín) que està al preciós barri del mateix nom i que va fer 20 anys la tardor passada. L'equipament obre cada tarda de dilluns a divendres de 15 a 20.45h. La novel·la "Sangre derramada" d'Asa Larsson i el còmic "Abuelos y leyendas" d'Hugo Pratt són algunes de les novetats que ha rebut últimament.

L'Ana m'ha explicat que la biblioteca té un fons especialitzat de CD de música àrab i que només es permet agafar en préstec dos documents.

3 comentaris:

  1. Si es que como Graná no hay ná!!!

    ResponElimina
  2. ¡Enhorabuena por vuestro blog! Creo que casi todos los bibliotecarios tenemos cierta tendencia a entrar a "fisgonear" en las bibliotecas de los sitios por los que viajamos. Por eso el recoger esas experiencias en un blog me ha parecido una idea bonita. Saludos a Ana desde la Biblioteca del Albayzín. Espero que lo pasara bien en Granada y vuelva pronto por aquí.

    ResponElimina
  3. Volveré a Granada tan pronto como pueda y si puede ser en la compañía de mi querido Miguel...

    Ana

    ResponElimina