divendres, 25 de març del 2011

BIBLIOTECA DEL CAMPUS DEL BARRI VELL DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

Fa un parell de setmanes vaig anar a veure el meu amic Damián que treballa a la Biblioteca del Campus del Barri Vell de la Universitat de Girona (aquí el teniu ben elegant davant la porta).

Aquesta biblioteca que ocupa 2.818 metres quadrats distribuïts en 2 plantes (i on dono fe que el personal que hi treballa és molt agradable) està orientada als estudis de les Facultats de Lletres, Educació i Psicologia i Turisme i Relacions Públiques. A més també acull la Cartoteca.

Una de les seves dependències més vistoses és la Sala Gòtica (que apareix a la fotografia inferior) que conté el fons d’arqueologia i d’història i on hi havia els dormitoris de l’antic convent de Sant Doménec, construcció al voltant de la qual s’articula bona part del campus universitari.

4 comentaris:

  1. Haig de dir que treballar a la Biblioteca Barri Vell de la UdG és una experiència única per dos motius: primer per la qualitat professional i segon per la qualitat humana. Estic aprenent molt en tots dos àmbits.
    Damià

    ResponElimina
  2. Gràcies Rosa pel comentari que ens dediques. Confirmo les paraules d'en Dami: Treballar a la Biblioteca de Barri Vell és una molt bona experiència i per la nostra part, intentem fer la feina el millor possible.
    Les fotos estan molt bé!! ara ja formem part de les Libraries of the World!! Visca!!
    dolors

    ResponElimina
  3. Gràcies Rosa! Jo no hi era quan vas venir però estic contenta de que ens hagis nombrat al teu bloc i dono fe de tot el que dius. Ens agrada la nostra biblioteca, treballar junts i fer la feina ben feta, i si a sobre ens la reconeixen no es pot demanar res més!
    Raquel

    ResponElimina
  4. Hola Rosa, gràcies per les teves paraules i per descomptat comparteixo les aportacions dels meus companys. Tenim la sort que ens agrada la nostra feina, que formem part d'un projecte engrescador i que la qualitat humana i laboral n'és el motor més important.
    Isabel

    ResponElimina