divendres, 13 d’abril del 2012

BIBLIOTECA CAN MULÀ

Fa un parell de diumenges vaig fer una excursió en bicicleta amb els meus ex-companys de pis, Carmen i Roberto (a qui segurament heu vist a més d'una entrada d'aquest bloc), des de Mollet del Vallès al Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs.

Aquest espai rural, que limita amb les poblacions de  Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-Solità i Plegamans, Parets del Vallès, Lliçà de Vall i Montcada i Reixac, està format per conreus (principalment de secà), boscos i un nucli habitat (Santa Maria de Gallecs).

Al final de la jornada, vaig aprofitar per fotografiar la façana de la Biblioteca Can Mulà. Rep el nom de l'antiga masia on vivia la família propietària de la fàbrica tèxtil del mateix nom. En 1990 l'edifici es va remodelar per acollir la biblioteca.

La Biblioteca Can Mulà té 933 metres quadrats distribuïts en 4 sales. Si feu una visita al seu bloc podreu conèixer tot el seguit d'activitats que la biblioteca organitza amb motiu de la diada de Sant Jordi: concurs literari, taller de creació de punts de llibres i roses de feltre, etc.



1 comentari:

  1. ainx, es un edificio precioso (pero mucho más nuestras caras, claro). Otro día una foto de la fachada con luz natural y de la ermita de Santa María de Gallecs
    besicos

    ResponElimina