dijous, 3 de maig del 2012

BIBLIOTECA DEL CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU DE LES ARTS ESCÈNIQUES

Dimecres 25 d’abril va tenir lloc la  jornada de portes obertes de l’Institut del Teatre de Barcelona.

A més d’assistir a la sessió informativa adreçada a futurs estudiants de l'Escola Superior d'Art Dramàtic en les especialitats d’Interpretació, Direcció Escènica i Dramatúrgia i Escenografia que es va fer a l’auditori d’aquesta institució (i de la qual us adjunto també una fotografia), vaig tenir ocasió de voltar pel centre i fer una visita a la biblioteca:


De fet, la Biblioteca del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques és de lliure accés, tot i que per agafar documents en préstec cal ser alumne o professor. La de la plaça Margarida Xirgu és la biblioteca general i compta amb dues seus més, una al Centre del Vallès (Terrassa) i una altra al Centre d’Osona (Vic). La de Terrassa ja la coneixia doncs fa ja alguns anys vaig realitzar un Curs d’Iniciació al Teatre, en el qual treballar algunes peces com ara“La marquesa es disposa a anar al teatre” de Llorenç Villalonga.

A la biblioteca, que actualment acull una petita exposició sobre Fabià Puigserver amb motiu del 35è aniversari del Teatre Lliure, poden trobar-se més de 100.000 títols. A més existeixen 49 punts de treball , 6 ordinadors d’accés públic, 6 pantalles de visionat de material audiovisual, connexió wi-fi...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada