dimarts, 26 de novembre de 2013

BIBLIOTEQUES D'ALMERIA (1)

Els meus pares continuen amb els seus viatges arreu de la geografia espanyola i el darrer ha tingut com a protagonista la província d’Almeria. 

De les seves vacances m’han fet arribar tot un seguit d’imatges de biblioteques.

La primera que van fotografiar va ser la de la localitat costanera on van iniciar el viatge i on es van hostatjar dues setmanes, Mojácar.

La Biblioteca Municipal de Mojácar és una de les 685 que integren la xarxa de biblioteques públiques d'Andalusia:


Seguint la costa van arribar a la localitat de Garrucha on van  fotografiar lar Biblioteca Pública Municipal Poeta Antonio Cano Cervantes, que comparteix edifici amb el Centro Cultural Municipal. Fixeu-vos bé en el reflex de la porta de la biblioteca i veureu l'autor de les fotografies (Gracias, papá, por creer en mi proyecto).Una altra de les biblioteques que van visitar va ser la Biblioteca Pública Municipal de Turre. El 2009 va rebre un donatiu de 1.000 llibres en anglès de part la comunitat britànica del municipi:

La biblioteca que més els va impressionar, però, va ser la de Carboneras, inaugurada un parell de setmanes abans de la seva visita. El seu nom, Biblioteca del Bicentenario, fa referència a la commemoració dels 200 anys del primer ajuntament de la localitat.

La sala de lectura d’aquesta biblioteca (que té un fons inicial de 13.000 exemplars) duu el nom d’una escriptora,  Ana María Romero Yebra.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada