dimecres, 18 de juny del 2014

BIBLIOTEQUES D'ALMERIA (3) I UNA DE GRANADA

Els meus pares continuen imparables amb els seus viatges. Darrerament han estat a les províncies d’Almeria i Granada, prenent el sol i fent fotografies de biblioteques, entre d'altres coses.

Una d'elles és la Biblioteca Pública Municipal de Roquetas de Mar, una de les principals destinacions del turisme de platja de la província. Està a la plaça dedicada al mestre Luis Martín.











I aquesta és la Biblioteca Municipal del barri d'Aguadulce, un nucli de població que pertany a Roquetas de Mar. És una biblioteca ben nova, doncs va ser inaugurada el 23 de gener, després de dos anys de reformes,  i compta amb un fons bibliogràfic integrat per 17.000 volums i 134 punts de lectura. El seu extens horari d’obertura (de 9 a 21h de dilluns a dissabte) i la seva abundant col·lecció documental han generat una certa polèmica, doncs supera amb escreix la normativa vigent per aquest tipus d'establiments.






I aquí teniu la Biblioteca Pública Provincial de Almería Francisco Villaespesa , la història de la qual es remunta a l'any 1845. Un dels llibres més destacats del seu fons és el “Tesauro de Lengua Latina “ de Robert Estienne, datat el 1551.





I a la província de Granada, els meus pares van visitar Almuñecar, una de les localitats costaneres més conegudes. Aquí teniu la seva Biblioteca Pública Municipal, ubicada a La Casa de la Cultura. Va entrar en funcionament el 1987. Col·labora amb altres institucions i col·lectius de la ciutat en programes culturals i de formació, visites guiades i activitats de tota mena.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada