dimarts, 29 de setembre del 2015

MÉS VACANCES DELS MEUS AMICS

La tardor ja és aquí però jo continuo rebent fotografies de les biblioteques que amics i família han visitat durant les seves vacances. 

Començarem per la preciosa Biblioteca Municipal Salón de Granada que he conegut gràcies a la meva companya de feina Marta.

Està situada al Paseo del Salón, una de les avingudes que discorre paral·lela als jardins del Genil, i l'edifici que l'acull, que data de principis del segle XX, va ser concebut originalment com a saló de ball. El 1931 les autoritats republicanes van convertir aquest espai annex al casino en biblioteca.


La Biblioteca Municipal de Freila, que pertany també a  la província de Granada,  està situada a la plaza de la Constitución de l'esmentada localitat, al costat d'un parc infantil. Les fotografies de la façana de l'edifici que veieu són obra dels meus pares.





Els meus pares també van fer una visita a la Biblioteca Pública Municipal d'Olula del Río (Almeria), inaugurada el 1990. Durant el mes d'agost només feia horari de matí.







I també vam fer un cop d'ull a l'interior de la Biblioteca Municipal de Macael, que comparteix edifici amb el Centro de Interpretación del Mármol (Macael és una localitat d'Almeria coneguda sobretot per ser una gran productora d' aquesta material).

La biblioteca va reprendre justament ahir les activitats d'animació a la lectura, després de la pausa estival, amb la visita de l'escriptora Araceli Sobrino Martínez.










La darrera biblioteca d'avui no me l'ha enviada ningú sinó que l'he pogut veure en persona, bé només la façana, perquè durant el Festival de Teatre al Carrer de Tàrrega molts equipaments i comerços  d'aquesta localitat feien festa. 

La Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega està a la plaça de Sant Antoni, un dels escenaris de la que acollien actuacions durant el festival. Està constituïda per més de  55.000 documents i ocupa 1.200 metres quadrats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada