divendres, 6 de febrer del 2009

BIBLIOTECA DEL DISTRICTE 2

Aquesta és una de les meves biblioteques preferides, segurament perquè hi he treballat força temps. Segur que molts de vosaltres ja la coneixeu sense necessitat de llegir el títol de l'entrada del bloc. La fotografia correspon a la sala d'adults de la Biblioteca del Districte 2 de Terrassa, minuts abans de ser oberta al públic.

Aquest espai conté, entre d'altres coses, la secció de revistes, la de música i cinema, el servei d'Internet , el fons especial intercultural...

La BD2 pertany al Grup de Biblioteques Associades a l'UNESCO, col·lectiu que treballa per aconseguir objectius com el foment de la pau i la comprensió internacionals, la conscienciació dels problemes del planeta i la promoció del diàleg entre cultures.

Guardo un molt bon record del dia que la fotografia va ser feta. Aquell matí feia 29 anys i tot just unes setmanes abans havia començat a treballar a la biblioteca. La calidesa, la saviesa i el dinamisme de les meves companyes van fer de la meva estada allà uns moments fantàstics.

1 comentari:

  1. Ei Rosa, quina descripció més bonica i encertada de la biblioteca! Res que aquí seguim, al peu del canó.
    Aprofito per afegir que durant el mes de febrer, les biblioteques associades a la Unesco, celebrem el mes de la pau amb activitats i mostres de llibres. Hi sou tots convidats!
    Mon

    ResponElimina