dissabte, 21 de febrer del 2009

BIBLIOTECA TECLA SALA

La Biblioteca Tecla Sala és la central de la Xarxa de Biblioteques Municipals de L'Hospitalet de Llobregat. Està integrada dins del Centre Cultural Metropolità que duu el mateix nom i que s'ubica a un emblemàtic edifici de la ciutat: l'antiga fàbrica tèxtil Tecla Sala, construïda l'any 1872.

Aquesta foto data del 2004 i està feta sobre la passarel·la que porta cap a la biblioteca. És del dia de la inauguració de l'exposició “Res clar” del col·lectiu artístic TPK (Taller Pubilla Casas), que té la seva seu molt a prop de la Tecla Sala. Un dels artistes que mostrava el seu treball era el meu amic Vicente (és qui porta el ram de flors a la fotografia).

1 comentari:

  1. La exposición, efectivamente, era RES.CLAR: y de hecho era la primera vez que participaba en una exposición con obra propia. En este caso se trataba de ZYBOTRON, una especie de bucle mítico-especulativo-publicitario donde hice pensar a un montón de amigos sobre su muerte.

    ¡Qué bellos recuerdos me transportan estas fotos! Bueno, serán más bellos cuando coja photoshop y haga unos cuantos tijeretazos por ahí dentro... que ya toca.

    ResponElimina