dilluns, 2 de febrer del 2009

STATE LIBRARY OF VICTORIA

L'State Library of Victoria està situada al cèntric carrer Swanston de Melbourne. La seva web revela algunes curiositats sobre el fons bibliogràfic, com per exemple, que l'obra més antiga que la biblioteca alberga és un manuscrit del segle X o que el llibre més gran s'anomena Description de l'Egypte i fa 107x71cm.

A l'exterior de l'edifici hi ha una estàtua de Sant Jordi i una mica de gespa on els meus amfitrions i responsables del 15/15 Film Festival, Carlos i Amadeo, descansen plàcidament. Treballar en aquest festival itinerant em va permetre conèixer diverses localitats australianes, com ara Melbourne, Ballarat, Warrnanbool (us llenço el repte que intenteu pronunciar bé el nom, jo encara no ho he aconseguit)... La biblioteca la vaig visitar a la primavera de l'any 2002. La primavera nostra, és clar, allà era tardor.

1 comentari:

  1. Increible blog Rosa. Enhorabuena. Cuando podremos leer esa proxima entrega? Un saludo del chico que aparece a la izquierda de esa fotografia.
    NB - Por los que estan interesados; a la esquina de esta fantastica biblioteca hay una restaurante Japones muy bueno y barato!

    ResponElimina