dilluns, 21 de febrer del 2011

BIBLIOTECA PÚBLICA DE ALCAÑIZ

Fa un parell de caps de setmana vam celebrar una trobada d’antics companys de pis a Alcañiz (o Alcanyís, a la traducció catalana), una localitat de Terol on viuen uns 16.000 habitants.

La primera cosa que vaig fer en arribar al poble va ser fotografiar la seva biblioteca més important, que compta ambdues sucursals als barris de Valmuel i Puigmoreno.

La Biblioteca Pública de Alcañiz té la seva seu des del 2007 al Palacio Ardid (l’ubicació anterior havia estat l’edifici de la Lonja). Es tracta d’un impressionant palau d’estil renaixentista amb elements gòtics.

La biblioteca comparteix espai amb l’arxiu municipal i l’Instituto de Estudios Humanísticos.
Després de fer les fotografies em vaig posar en camí ràpidament cap al Doble As (o el bar del Chispas com es conegut popularment), on vaig gaudir d’un magnífic aperitiu de dissabte.

3 comentaris:

  1. fa dos anys vaig anar a tokio i vaig fotografiar la (diuen ells) única bibiloteca infantil internacional (o internacional infantil) del món. és a l'edifici de l'antiga bibloioteca nacional.m'agradaria poder enviar-te-la, (així com d'altres, xq nosaltres també fem turisme de biblioteques)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Envia'm un correu a the_factotum@hotmail.com explicant-me una mica sobre tu i la biblioteca i en pocs dies veuràs les teves fotos publicades!

    ResponElimina
  3. quina foto més bonica de la truppe!!!

    almendra

    ResponElimina