dimarts, 30 d’abril del 2013

UNA MAGNÍFICA DIADA DE SANT JORDI

La diada de Sant Jordi va ser realment emocionant per a mi aquest any. A la paradeta que la meva biblioteca (la Miquel Llongueras del districte de Les Corts de Barcelona) tenia a l'avinguda Diagonal, al costat de la plaça Valdívia, prop de l'Illa Diagonal i on alguns companys i jo veníem a preus força simbòlics llibres duplicats i obsolets pertanyents al fons de la biblioteca per tal de recaptar diners per comprar nous documents, vam recaptar 324 euros (72 corresponen a les vendes que una servidora va fer de 10 a 14 hores).


Voldria fer un agraïment especial a les persones que em van venir a veure i van adquirir llibres, tant al Josep (que es va endur a casa un parell de novel·les i un llibre sobre ciència) com al Xavi (que va comprar un parell de llibres de rutes de muntanya que espero que li facin molt de servei a les seves excursions). I també al Diego i al Vicente.



El dia, com us explicava en un post anterior, va acabar amb la descoberta de la Biblioteca del Centre de Coneixement i Recerca del Museu Picasso i amb la incorporació de dues interessants novel·les per a la meva biblioteca particular.

5 comentaris:

  1. Hola Rosa.¿Puedes compartir con lectores de tu blog tus obras adquiridas este año en dia de San Jordi?:D

    ResponElimina
  2. I tant! Són les novel·les que comentava en el post anterior: "Amor meva" d'Isabel-Clara Simó (un amic el va comprar a la parada de la biblioteca i me'l va regalar) i la per fi tan esperada traducció al castellà "Léon y Louise" de l'escriptor alemany Alex Capus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rosa.NO había oído hablar de Alex Capus.Lo tendré en cuenta.
      ¿Cuál es hasta ahora tú biblioteca favorita?¿La que más te ha gustado de las visitadas?
      Recuerdo que Blogger tenía la posibilidad de enviar mail a los autores de los blogs desde el perfil de autor.Sin publicar el propio e-mail directamente.¿No pones esa opción?Parece que la han quitado.Podrías poner una dirección de e-mail de contacto.
      ¡Besos y buen día!




      Elimina
  3. ¿Has oído hablar de la red social de lectura goodreads?Entra en la web.Por ahora está sólo en Inglés.Por lo que veo está teniendo bastante éxito.Ha sido comprada por Amazon recientemente.También tiene app para móvil.

    ResponElimina
  4. La meva biblioteca preferida és l'Old Library del Trinity College. Em fa agafar la síndrome d'Stendhal quan hi vaig entrar! És preciosa!

    ResponElimina