dijous, 10 de desembre de 2015

BIBLIOTEQUES DE CANTÀBRIA (1)

Aquestes darreres setmanes els meus pares han estat descobrint les meravelles gastronòmiques i paisatgístiques de Cantàbria i també fent fotografies de les biblioteques que han trobat pel camí i que us presentaré tot seguit.

Aquí teniu la de la població de Laredo. Està dins de la Casa de Cultura Doctor Velasco. Aquest bonic edifici anteriorment albergava unes escoles i ara dóna cabuda a cursos de tota mena, projeccions cinematogràfiques, conferències i espectacles. 

La Biblioteca Municipal Doctor Velasco es va inaugurar el 1978 i compta amb 15.000 llibres. El més curiós d'aquesta biblioteca és que a dins hi té una impremta!


Aquesta és la Biblioteca Municipal Guillermo Arce de Los Corrales de Buelna. És una biblioteca relativament petita (ocupa 315 metres quadrats) però amb molt de caliu. 

Una de les activitats que organitza és el club de lectura, el Pasapágina, format per 15 persones i com expliquen a la seva pàgina web "todas mujeres, pero no perdemos la esperanza de que se apunte algún hombre".


La Biblioteca Municipal de Miengo està ubicada dins de la Casa de Cultura Moisés Pérez Coterillo, on també es troben aules informàtiques i sales d'estudi. El nom del centre fa referència a un veí de la localitat destacat per ser la seva tasca com a impulsor del teatre.
La darrera biblioteca del post d'avui és la Biblioteca Municipal de San Vicente de la Barquera. Es va inaugurar al maig del 1983 a un edifici on abans hi havien les escoles municipals. Té dues plantes i compta amb aula informàtica i sala d'actes, on es fan activitats culturals de tota mena.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada