dimecres, 17 de juny del 2009

BIBLIOTECA DE LA SOCIETAT L'AMISTAT

La lluminosa localitat de Cadaqués no té biblioteca pública. Al poble només existeixen dues biblioteques: la de l'Escola Caritat Serinyana i la de la Societat L'Amistat (que és la que apareix a la fotografia).

Aquesta societat cultural compta amb més de 150 anys d'història i organitza tota una sèrie d'activitats, com presentacions de llibres, xerrades, exposicions de pintura i fotografia... Si mai hi aneu per allà, la secretària de l'entitat, la Bàrbara, us atendrà molt amablement i respondrà totes les preguntes que vulgueu fer.

La biblioteca està a l´última planta de la institució, que és un juntament amb l'església de Santa Maria, el far de Cala Nans i Es Baluard, una de les construccions arquitectòniques més emblemàtiques de Cadaqués. Els baixos de l'edifici acullen el mític Casino.

3 comentaris:

  1. Cadaqués si te biblioteca pública. Es la Biblioteca Teresa Miramont situada a l'Escola Caritat Serinyana que va ser reoberta al public el 4 de maig de 2009 amb el horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 17 h. a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h i 18 a 20 h.

    ResponElimina
  2. Una buena iniciativa reabrir esta biblioteca en un pueblo donde no se dispone de este servicio. Muchas gracias

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per l'aclariment. La veritat és que vaig estar a Cadaqués a finals d'abril i em van dir que la Biblioteca de l'Escola Caritat Serinyana estava tancada per obres i que es tractava d'una biblioteca escolar (de fet, vaig comprovar que no apareixia al directori de biblioteques públiques de la Generalitat de Catalunya).
    La meitat de la informació era errònia, doncs... És una molt bona notícia! M'encantaria poder fer-hi una visita aviat!

    ResponElimina