divendres, 28 de febrer del 2014

UNA BIBLIOTECA A SRI LANKA

La setmana passada vaig tenir algunes trobades molt interessants, algunes de les quals amb amics que feia molt de temps que no veia com el Damià amb qui vaig fer un mos al bar Fidel, que disposa d'un petit racó de biblioteca i lectura.


La trobada que més em va impactar però va ser amb els membres de l'ONG "Una oportunidad como los demás" que es dedica a ajudar comunitats desfavorides d'Sri Lanka.  Van fer una sessió especial de l'hora del conte a la Biblioteca del Districte 2 de Terrassa (on jo vaig tenir l'increïble sort de treballar fa uns anys) amb motiu de la celebració del mes de la pau i com a activitat complementària a l'exposició de fotografies que exhibien al vestíbul de la biblioteca "La pau es pot construir després d'una guerra?".

El conte el va explicar la Montse Freixa i es titulava  "El primer viatge de Sasa".  Forma part de la col·lecció “Els nens de Sri Lanka” i és obra d'Isabel Dacosta, a qui també podeu veure a les imatges.

L'associació AUOP, que treballa des del 2009 en la construcció i rehabilitació d'escoles, es planteja ara la creació d'una petita biblioteca escolar i m'ha demanat assessorament. Ja us aniré informant de com avança el projecte. Em fa molta il·lusió formar-hi part!





4 comentaris:

  1. I molts ànims amb el projecte!

    Germinal

    ResponElimina
  2. Xulo!!!
    Jo participo en un projecte molt similar per crear una biblioteca al Senegal!

    ResponElimina
  3. Ostres, Maria! Que bé!! Ens cal una conversa llarga per posar-nos al dia!

    ResponElimina