divendres, 26 de juny del 2009

BIBLIOTECA BARCELONETA-LA FRATERNITAT

Aquesta és la meva amiga Muriel al taulell de préstec de la biblioteca on treballa. Tot i que no surt a la fotografia, al mostrador de la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, també hi ha una planta de flors grogues que fa uns mesos semblava una mica pansida però que ha tornat a florir gràcies a les atencions de la Muriel.

Situada molt aprop de la platja i del mercat, la biblioteca ocupa un impressionant edifici que durant anys va acollir la Cooperativa Obrera La Fraternitat. Està especialitzada en restauració i hostaleria, un sector que és un dels motors del barri. Aquí us mostro una part de la façana:

Si voleu conèixer més coses sobre la biblioteca podeu fer un cop d'ull a la seva pàgina web i si voleu saber més de la Muriel (que ja us avanço que és una enamorada de la música i la literatura) aquí us enllaço el seu bloc Of Books i altres Carabistouilles.

3 comentaris:

  1. Rosa, ets un SOL molt gran, molt brillant !!!! Em sento feliç de ser amiga teva ! una cosa "extra" que m'han aportat les Biblioteques. M'ha fet gràcia veure'm al meu lloc de treball ! i va ser genial compartir la feina amb tu la setmana passada ! Una cosa: la planta de flors grogues, la cuida la Núria, jo, és clar que li faig cas i la miro i aprecio la seva presència però l'aigua li dóna la Núria ! Una abraçada molt forta ! Muriel

    ResponElimina
  2. La Biblioteca de la Barceloneta sempre ha tingut i té unes grans professionals gràcies a la bona gestió de la seva directora, la M.Josep.

    ResponElimina
  3. Muriel, sobre la planta a mi m'havien explicat una altra història....
    Rosa, estic molt d'acord amb el que dius.

    ResponElimina