dissabte, 16 de gener del 2010

BIBLIOTECA CLARÀ


Aquesta és la Biblioteca Clarà del districte Sarrià-Sant Gervasi i fins al 4 de gener ha organitzat una campanya de recollida de joguines en bon estat per fer-les arribar a l'escola Xamfrà del Raval per a nens amb risc d'exclusió social. A més de la seva voluntat de celebrar un Nadal solidari, moltes d'altres coses fan especial aquesta biblioteca.

En primer lloc, l'edifici, obra de Duran i Reynalds, que va ser el taller de l'escultor Josep Clarà i Ayats, artista que dóna nom a la biblioteca i de qui hi ha còpies de les seves obres per tot el jardí. Aquesta n'és un bon exemple:

La biblioteca, que està especialitzada en escultura noucentista, disposa també dels documents de la biblioteca particular de la família Clarà. A més, té un centre d'interès sobre òpera i organitza des de fa 6 anys xerrades sobre les òperes que es representen durant cada temporada del Liceu.

L'art està tan present entre les parets de la biblioteca que fins i tot la sala d'actes on es celebren la majoria d'activitats s'anomena Isadora Duncan en homenatge a la cèlebre ballarina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada