dilluns, 18 de gener del 2010

ERMUKO UDAL LIBURUTEGIA


Aquestes fotografies pertanyen a l'Ermuko Udal Liburutegia (o Biblioteca Municipal d'Ermua) i me les ha fetes arribar la Maria Gental, ex- directora de la Biblioteca del Districte 2 de Terrassa i actual directora adjunta de la Biblioteca Central de Terrassa. Aquí la teniu envoltada del personal de l'esmentada biblioteca (ella és la que porta la jaqueta blanca).

El motiu d'aquesta visita, de la qual es fa ressò la web de la Biblioteca d'Ermua i el bloc de les Biblioteques de Terrassa, la Maria l'explica així: “Al llarg del mes de novembre vaig anar a donar un curs als bibliotecaris del País Basc sobre "La biblioteca multicultural". A l'edició de Bilbao, van assistir dues bibliotecàries de la Biblioteca de Ermua amb les que ja havia coincidit en algunes jornades com per exemple: Gandia 2006, Múrcia 2007, Badalona 2008... La realitat de la biblioteca d'Ermua s'assembla molt a la del Districte 2 de Terrassa i des que ens vam conèixer sempre hem compartit experiències, consultes professionals.. Ells treballen d'una manera molt similar a la bd2. Total, que em van dir que em quedés un dia més per visitar la seva biblioteca a Ermua i així va ser”.

La biblioteca, que fins i tot fa préstec d'ordinadors portàtils per ser utilitzats dins les seves instal·lacions, acaba de celebrar el seu desè aniversari i està integrada per “un equip molt dinàmic i cohesionat que és molt inquiet i està constantment ideant nous serveis i maneres d'innovar”.


I la Maria afegeix: “Són supermacos. Sempre hi ha hagut bon feeling i enteniment. Ara toca que algun dia els convidi jo a Terrassa!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada