diumenge, 15 de febrer del 2009

LA BIBLIOTECÀRIA

La d'avui és una entrada especial, no parla ben bé d'una biblioteca sinó d'una bibliotecària, encara que també hi surten molts llibres i un avís. Aquesta fabulosa postal me la va regalar una noia que es diu Mª Àngels i que treballava amb mi a la secció de llibres de l'FNAC de Diagonal Mar. Va ser el seu obsequi d'acomiadament quan vaig deixar la feina.

La botiga, que va ser inaugurada a finals del mes de novembre del 2001, la vam muntar nosaltres (bé, ella, jo i molts companys i companyes més) i va ser la meva porta d'entrada a Barcelona, on fa més de 7 anys que hi visc. I tot va començar per una oferta laboral apareguda als anuncis classificats de “La Vanguardia”....

3 comentaris:

  1. Rosa, si tenim en compte les llistes de morosos de les biblioteques, en tota la geografia deu haver-hi un munt d'excomulgats !
    Serem poquets els que ens trobarem al cel ! :-)

    ResponElimina
  2. Doncs jo dec ser el primer de la llista de llucifer... bé, voldrà dir que ens veurem als inferns (que tenen pinta de ser molt més interessants!)

    ResponElimina
  3. EY! Ya estoy en tu blog. Sabes de donde viene el "HAI EXCOMUNIÓN...", algo bueno que hizo la iglesia en Salamanca. Acordándome de bibliotecarias ilustres, creo ver en ti una digna sucesora de mi bibliotecaria favorita de antaño. Por supuesto, estoy hablando de doña María Moliner, que muy en contra de mi primera idea, no fue ni monja ni solterona amargada. Mírate su vida: también puede ser emocionante ser funcionaria. ¿Montamos el club de fans de María Moliner?

    ResponElimina